2019-08-12 87 瀏覽
依晚因爲同朋友食飯,而佢又住屯門依邊,就返佢之餘又諗住搵間輕鬆少少又坐得舒服嘅餐廳食飯。問佢依頭有咩好食,佢就推薦咗依間小店。佢門口裝修都幾得意,似平時打卡嘅cafe一樣,有對住玻璃窗嘅單人位坐😊又有梳化位坐。餐廳嘅坐位唔算多,但都係鬆動唔迫,坐得舒服嘅。由於我哋係食晚市,所以佢有個晚餐嘅餐牌,佢每款主菜配嘢飲,我哋就叫左一個黑椒雞扒意粉,另外我就叫左一個菠蘿雞肉熱狗餐,配是日特色飲品,如果一日嘅特色飲品就係百香果汁🍹意粉嘅黑椒汁比較濃郁,有d辣😝😝雞扒係煎到每邊都脆身,時間控制得幾好。另外熱狗🌭️好足料,有菠蘿,青椒,紅椒,洋蔥,熱狗腸,雞肉,煙肉,茄汁同沙律醬^_^食落口感好豐富,而且配上我至愛嘅菠蘿都覺得好清新!薯角就即叫即炸,熱辣辣😻飲品方面佢都幾得意,用量杯裝住,足足500ml,食曬主菜加埋野飲都一定飽😆最後埋單每人都係60蚊左右,我會形容依間店做輕食嘅快餐小店😊

餐廳嘅坐位唔算多,但都係鬆動唔迫,坐得舒服嘅。

薯角就即叫即炸,熱辣辣😻