屯門比我搵到間隱世日式串燒店🍢性價比超級高,款式又多,最啱收工同朋友黎飲翻杯傾下偈🍻生啤串燒套餐($188)兩杯生啤➕6串18蚊串燒,勁抵食,雞軟骨串燒同平時食開既唔同,軟骨同雞肉旮旯住串,口感更脆!🤩雞皮炸過脆卜卜,一d都唔覺得油膩👍日本厚切牛舌心串($38)一定要試!牛舌心超軟,而且唔會全熟,火候控制得啱啱好✨燒西班牙豬頸肉串($28)有驚喜!係厚切豬頸肉,唔會燒得好燶,竟然會食到嫩滑口感既豬頸肉😍日本牛肋肉串🍖($38)真係大大串🫨良心製作❤️外面好香口裡面好juicy(最緊要係都急頂飽),兩個人share一串啱啱好燒生蠔🦪($38)蒜蓉好味🤤生蠔大隻,攞d蒜點其他串燒,簡直係昇華🙌長崎白湯海嘯拉麵🍜($88)拉麵➕飲品🧃串燒店最驚食唔飽,嗌碗拉麵就冇呢個煩惱啦😍海鮮拉麵入面有蝦、蠔、硯,d海鮮好新鮮啊!估唔到拉麵入面既蠔都係肥嘟嘟㗎!

生啤串燒套餐($188)

日本厚切牛舌心串($38)
一定要試!牛舌心超軟,而且唔會全熟,火候控制得啱啱好✨

燒西班牙豬頸肉串($28)

日本牛肋肉串🍖($38)

燒生蠔🦪($38)
蒜蓉好味🤤生蠔大隻,攞d蒜點其他串燒,簡直係昇華🙌

長崎白湯海嘯拉麵🍜($88)
拉麵➕飲品🧃