2023-05-20 37 瀏覽
沿屯門碼頭岸邊走走,搵到呢間唔錯嘅cafe。除了咖啡唔錯,有意粉pizza外,仲有西餐主食都幾好,同妹妹嚟到叫了兩個特色主食。🌟 燒迷迭香羊西冷伴薯菜配紅酒汁牛西冷食得多,羊西冷真係少啦。以全熟程度來講只係略為有咬口感算幾好,要讚讚羊肉騷味唔算太重,配搭紅酒汁調味更易入口。另外薯菜是薯蓉和雜瓜,配搭得好靚和健康,好正!🌟 燒汁牛柳粒洋蔥法包三文治配沙律薯條法包在cafe shop算常見但呢個份量真心讚!沙律量多,薯條幼身又脆口,好好食!法包外脆又有煙韌感,整得好好食啊!牛柳竟然一點都不老!🌟 蟹肉飛魚籽蟹棒沙律餐牌提到的蟹肉飛魚籽和蟹柳都滿足放在表面,都算足料!除沙律菜外仲有蕃茄仔、彩椒,好多顏色好合我心意!

🌟 燒迷迭香羊西冷伴薯菜配紅酒汁

🌟 燒汁牛柳粒洋蔥法包三文治配沙律薯條