2021-07-18 215 瀏覽
老公大人生日,約朋友出去食飯又唔可以一枱坐哂,所以揀左係屋企開party食到會,呢間到會有好多款式選擇,我地8個人左右,揀左6至8人餐組合有8款首先講佢送貨時間,非常之準時,另外食物亦有一個保温袋入住,打開時仲熱辣辣,加哂分😋🎉意式香草芝士肉醬意大利麵豐富嘅芝士係面,配埋蕃茄醬夠哂開胃。🎉日本一口和牛炒飯配飛魚籽和牛粒好香,飯亦炒得夠乾身,濕度剛剛好。🎉美式脆炸手指魚配他他醬黎到時雖然林左少少,但都好味,魚柳並冇雪藏味。🎉日式炸蟹餅口感彈牙,仲有埋泰式醬可以點🎉 黃咖哩薯仔牛肋條咖哩微辣,牛肋條同薯仔份量亦好多,啖啖肉,正呀!🎉 泰式香燒豬頸肉豬頸肉夠爽,唔洗點其他醬汁都夠哂味😍🎉 蒲燒鰻魚凱撒沙律啲沙律好新鮮,好似係你面前即刻整比你食咁。🎉 芝士南瓜蓉焗翠綠西蘭花南瓜配西蘭花無論味道同營養都一樣咁好👍🏻 而且兩樣嘢加埋起黎味道亦都好夾期待下次再多人啲嘅時候再叫埋其他唔同嘅菜式試下😜總括嚟講呢間到會嘅性價比十分高,個個都食到舐舐脷 👍🏻👍🏻😍
🎉意式香草芝士肉醬意大利麵
豐富嘅芝士係面,配埋蕃茄醬夠哂開胃。
🎉日本一口和牛炒飯配飛魚籽
和牛粒好香,飯亦炒得夠乾身,濕度剛剛好。
🎉美式脆炸手指魚配他他醬
黎到時雖然林左少少,但都好味,魚柳並冇雪藏味。
🎉日式炸蟹餅
口感彈牙,仲有埋泰式醬可以點

🎉 黃咖哩薯仔牛肋條
咖哩微辣,牛肋條同薯仔份量亦好多,啖啖肉,正呀!
🎉 泰式香燒豬頸肉
豬頸肉夠爽,唔洗點其他醬汁都夠哂味😍
🎉 蒲燒鰻魚凱撒沙律
啲沙律好新鮮,好似係你面前即刻整比你食咁。
🎉 芝士南瓜蓉焗翠綠西蘭花

期待下次再多人啲嘅時候再叫埋其他唔同嘅菜式試下😜