星期二又有KFC $50 6件雞嘅優惠. 我又忍唔住收工去買,上次喺九龍區食過又大件又熱辣辣好好食,今次就返到屯門買,排隊嘅人唔多,不過奇就奇在我真係唔明白點解KFC請親嘅人 態度又有問題做嘢又散漫,同個妹妹講要四件辣兩件燒,妹妹話燒雞要等㗎喎。我就話好啊冇問題我等,之後個妹妹又繼續講要等好耐個喎,再補多句唔知等幾耐個喎,我依然都係果句好啊冇問題,其實點解好似做到唔想接呢d燒雞嘅單呢?最後大概等左5分鐘就拎到啦⋯⋯返到屋企即刻打開食,一望離晒譜,我唔明白做優惠係咪真係要做到啲質素咁差,三件唔係雞胸係雞背脊,其實大部份都係得啲皮, 啲雞下搥永世都係發育不良,最慘嘅係叫辣,一啲都唔辣, 燒既又一d都唔香 $50 嘅質素真係好差 我寧願你$80 6件但係俾返啲好嘅質素

2019-06-25