Three on Canton

餐廳: Three on Canton
資訊:

2017-04-17 3587 瀏覽
以前嚟過呢度幾次食lunch buffet隔咗太耐冇嚟都唔知道呢度原來冇咗生蠔, 有啲失望 ,唯有食番多啲海鮮補數啦海鮮種類OK, 但係有長腳蟹 ,麵包蟹, 藍青口 ,龍蝦仔等麵包蟹嘅蟹鉗 太大隻又硬, 好難開, 如果可以 預先扑碎隻鉗, 會方便食客好多長腳蟹味道最好,最鮮甜芝士和cold cut魚生質素一般,唔覺得好新鮮熟食唔夠吸引反而甜品就最好 ,尤其心太軟,出爐都算幾密 心太軟真係流心,外層薄, 流出嚟嘅朱古力好香濃, 廚師 會問你要唔要加Movenpick雪糕添生果種類好多 ,蜜瓜,菠蘿,西瓜,奇異果,西柚 ,百香果等等Tiramisu都好正,好creamy
以前嚟過呢度幾次食lunch buffet

長腳蟹味道最好,最鮮甜
芝士和cold cut
魚生質素一般,唔覺得好新鮮
熟食唔夠吸引
反而甜品就最好 ,尤其心太軟,出爐都算幾密

Tiramisu都好正,好creamy