2018-03-31 581 瀏覽
12點幾來取飞,店內有幾張空枱。門口只有4,5個人在等叫飞。其他都是在排隊等限量pancake。店員叫飞,叫左兩個號碼都無人,就走去執枱(但當時只有3,4枱人企係門口等,店內已經有3張2人空枱,叫飞果個走去汁枱,最奇怪係2-3個店員同一時間汁2張枱)。我地同個經理講話叫叫下飞,未入到一枱又停左。佢聽都未聽完,居然話佢地內部入面安排,唔理我地就走左去。到等到佢叫枱,入左去坐啦…先唔講要等幾耐先有得食。眼見有張大圓枱起碼坐到10個人。居然聽到佢地話做唔切,唔好嗌枱住(當時門口仲有3,4個人等叫飞)。原來佢地既安排就係廚房做唔切就唔嗌飞。有位唔比人坐,由d客係門口企,拖到d補飞返黎又比佢地入左。再講埋d pancake居然有油益味又硬, 麥記熱香餅仲好食過佢。唔知限量厚pancake好唔好食,但薄果d真係垃圾。