2008-09-13 10 瀏覽
簡 單 極 都 要 用 17 個 字 形 容 : 無 敵 海 景 + 一 流 服 務 + 價 錢 公 道 + 美 食 水 準 高 中 式 宮 保 意 大 利 粉 配 蝦 起 初 order 只 貪 佢 咁 整 意 粉 夠 特 別 ,點 知 我 哋 一 食 上 癮 . . . 太 好 味 啦 !嗰 種 香 口 嘅 質 感 勁 有 大 排 檔 風 味 ,幼 滑 嘅 意 粉 令 我 諗 起 鑊 氣 十 足 嘅 乾 炒 牛 河 ,但 又 無 咁 油 膩 噃 !大 大 碟 又 有 好 多 靚 蝦 蝦 都 係 $100 左 右 ,唔 算 貴 呀!Pizza 要 等 20 分 鐘 ,但 望 吓 個 咁 靚 嘅 維 港 夜 景 、呷 啖 凍 擰 茶 ,好 快 就 過 ,而 且 $25 杯 嘅 凍 擰 茶 可 以 無 限 添 飲 架 ,侍 應 生 見 你 差 唔 多 飲 完 就 會 主 動 幫 你 添 飲 ,抵 讚!鮮 芒 果 烤 雞 肉 Pizza 單 憑 個 賣 相 都 feel 到 一 定 好 好 味 ,好 多 芝 士 呀!好 多 配 料 呀!Size 咁 大 又 唔 貴!單 係 批 邊 鬆 化

鮮 芒 果 烤 雞 肉 Pizza 單 憑 個 賣 相 都 feel 到 一 定 好 好 味 ,好 多 芝 士 呀!好 多 配 料 呀!Size 咁 大 又 唔 貴!單 係 批 邊 鬆 化 、內 層 軟 熟 嘅 質 感 ,Pizza Hut 輸 成 條 街 啦!配 料 分 佈 均 勻 兼 唔 會 有 陣 陣 雪 藏 味 ,你 明 我 講 乜 啦!鮮 芒 果 配 烤 雞 肉 ,清 香 加 肉 香 原 來 咁 matched 咁 好 味!
中式宮保意大利粉配蝦
無敵維港夜景