2個女仔會鍾意食d乜呢?hehe 一定係去環境舒服,可以傾計,又可以影靚相既地方。今日Book左Ritz Carlton Cafe 103既Afternoon Tea幫朋友慶祝生日。坐底左收到menu呢,見到個叫Sakura Sakura Tea既茶,又即管試吓啦,女仔嘛,都係鍾意d花香味野既。果然係有陣陣櫻花香。 朋友就係朱古力怪,叫左杯涼既Chocolate Drink。原來唔係好甜架,配返d cake同甜品,甜度剛剛好呀!啱哂我地d又想食甜野,又怕肥既女生。未入正題,先有香香鬆餅熱熱身。有2種味道,一款係normal啦,第二款配左d提子乾物體。黎喇黎喇!當然食之前,係一輪狂影先 haha 「夏.下午茶」就係佢既主題味道,有我最鍾意既士多啤梨,同好fresh既橙。當中最吸引我眼球既,係有一個好似腦漿咁既造形既撻 又唔洗驚,係我地2個特別古靈精怪姐 hahahahahaha呢款係成個set最好味最好味既一款呀!裡面既有士多啤梨mix埋vanila,造成好似yogurt既texture,香得黎酸酸地,又帶果香,好鍾意呀!仲有一款,食落去係Jacob橙餅味既,朱古力bud咁既野。充滿童
2個女仔會鍾意食d乜呢?hehe

一定係去環境舒服,可以傾計,又可以影靚相既地方。

又即管試吓啦,女仔嘛,都係鍾意d花香味野既。
果然係有陣陣櫻花香。

原來唔係好甜架,配返d cake同甜品,甜度剛剛好呀!
啱哂我地d又想食甜野,又怕肥既女生。

未入正題,先有香香鬆餅熱熱身。
有2種味道,一款係normal啦,第二款配左d提子乾物體。
黎喇黎喇!
當然食之前,係一輪狂影先 haha
「夏.下午茶」就係佢既主題味道,
有我最鍾意既士多啤梨,同好fresh既橙。

當中最吸引我眼球既,係有一個好似腦漿咁既造形既撻

又唔洗驚,係我地2個特別古靈精怪姐
hahahahahaha
呢款係成個set最好味最好味既一款呀!
香得黎酸酸地,又帶果香,好鍾意呀!

仲有一款,食落去係Jacob橙餅味既,朱古力bud咁既野。
充滿童年回憶的味道。
你地睇吓,個景係咪好靚先!
傾計傾到唔捨得走呀!

2016-07-16
生日