2019-09-23 1979 瀏覽
商場新開左半個月,今日終於都有機會嚟到~到今時今日,都有人影頭上嘅波波好好奇,唔知有乜嘢好影呢...為求方便,周圍店舖又多人,所以就揀咗依間食晚飯最好食嘅係一片片嘅麵包,入邊好似放左類似杏腩既野,甜甜地,幾特別依個素菜雲吞,啲雲吞唔係一舊舊,係一片透明嘅皮蓋住入邊嘅材料,我覺得咁樣食唔係咁好,皮同餡料好似分開食咁,反而上面嘅松露片同湯一齊食幾清甜龍蝦湯幾好飲,龍蝦味夠出,老細覺得痳痳,因爲湯上面有一粒粒好似餅碎嘅嘢,我鍾意食,但老細話影響咗個味道,左邊既係龍蝦點心,一個似龍蝦燒賣,一個係蛋撻皮裝住啲龍蝦醬呢舊慢煮和牛肉質林林地吾鞋口,口感我鍾意,但老細話塊排完全冇牛味,好差牛扒配埋番茄,番薯條上,番茄好甜,番薯條唔油,炸得幾好,亦夠甜呢杯係一杯茉莉茶味製造出mocktail嘅特飲,有好清新嘅茉莉茶味,除咗茶味,只有好輕微嘅梳打味同果汁味,味道唔算突出老細話吾係好岩食,所以叫少少就算,我見隔離幾張枱都食三層Tea,幾好喎,夜晚仲有得食,下次黎試下

Truffle  Ravioli

Lobster  Bisque