尖沙咀|食過一定會再食的漢堡包🍔 sa.foodie.lt等級42025-10-22100 瀏覽 關注 黎到尖沙咀,要我推薦一間burger舖頭,我一定會揀尼間【burger mate】。餐廳主打美式傳統漢堡,用上USDA prime的牛肉🥩,堅持每日製作手工漢堡🍔,以及新鮮面包,每日限賣200個。 ⦁頂級澳洲和牛漢堡 加配 瑞士芝士🧀⦁車打芝士安格斯牛漢堡⦁黑松露薯條⦁雞翼6件⦁香蕉奶昔 兩款漢堡都非常足料多汁,十分惹味!小食揀了香脆的薯條及雞翼,配上黑松露醬、瑞士芝士醬,味道更加濃郁,鍾意黑松露的朋友就唔好錯過啦!另外,奶昔濃濃的香蕉味🍌,口感smoothly,可以一試! Premium Australian Wagyu BurgerCheddar Cheese Beef Burger Black Truffle FriesChicken Wings Banana Milkshake7以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享尖沙咀|食過一定會再食的漢堡包🍔 Burger Mate https://s.openrice.com/QrbT0pELU00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食Premium Australian Wagyu BurgerCheddar Cheese Beef BurgerBlack Truffle FriesChicken WingsBanana Milkshake用餐途徑堂食用餐時段下午茶