2018-08-15 46 瀏覽
呢間餐廳既位置好方便, Isquare出口過對面馬路就會見到聽講假日會比較多人, 所以食平日都Book定位先, 好彩去到都唔係太多, 去到店員都好有禮貌, 店鋪既裝修都幾靚, 好有樂園既感覺, 一邊牆有彩虹, 另一牆以藍白色為主調, 就好似天空咁襯托返另一邊既彩虹, 仲有立體玫瑰花作點綴, 令到成間鋪充滿歡樂氣氛然後同個朋友一齊叫左個主菜先, 我就揀左豬仔骨, 同叫左壺玫瑰蜜棗茶, 都叫左怪獸雪糕, 點餐時先知道1原來有個細SIZE 怪獸雪糕$98, 夠2-4人食點完餐, 我朋友同我講我身邊有隻貓貓, 我先發覺原來隔離桌有隻白色貓貓坐左係到, 一開頭我仲以為係隔離桌既客人, 之後先知原來呢間餐廳有兩隻貓貓, 好可愛呀!!!豬仔骨賣相幾吸引, 因為要烤預要等15-20分鐘, 呢到既豬仔骨都好厚肉, 所以可能有D難切開。玫瑰蜜棗茶焗10分鐘左右好入味, 好好飲最後既甜品 怪獸雪糕, 佢地會點蠟燭, 好特別, 另外雪糕配上低下既朱古力餅都好好食