餐廳: 星宴中餐廳
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2018-03-19 2334 瀏覽
是日星期日好友提議去試下位於九龍站W 酒店的「星宴」!結果食物出品、服務都認真麻麻..👎🏻👎🏻👎🏻😳訂位服務-1. 去電查詢早上點心放題 時間及收費答案:9-11am /$208/位另加一 ✅2. 九龍站住客有沒有折扣答案:沒有✅決定訂位-梁小姐九點半8位是日9點24分朋友去到仍未開門!9:25分得到接待員答案竟然係:沒有「梁小姐」八位訂位紀錄!跟住佢話佢要安排後來的「訂位」客人!態度好似我哋白撞!😳我哋只有呆企旁邊等候!終於我忍不住問:到底有沒有枱俾我地?最後佢包括穿西裝嘅「高層」態度沒有半點歉意帶我們入座!「有沒有訂位」既問題不了了之! 👎🏻👎🏻😡餐廳服務- 差不多要我地半幫忙收「吉」碟、是日根本不夠人手!茶上漏、沒叫的甜品不發一言上枱、大約過了2分鐘我哋察覺沒有點咁多!問服務員佢才發覺係隔離枱、再由我地枱直接送回隔離枱!巧驚驚!😅點心食物-食物點心- 除咗雞腳、皮蛋瘦肉粥encore之外、其他都一般!最差係我叫嘅「瑤柱蛋白炒飯」係微暖!😳「五星」酒店食物出品如此水平、真不可思議!又係一間做「自由行」既食肆!馬虎應付食客、食完冇得投訴!😳
訂位服務-
1. 去電查詢早上點心放題 時間及收費
答案:9-11am /$208/位另加一 ✅
2. 九龍站住客有沒有折扣
答案:沒有✅
決定訂位-梁小姐九點半8位
是日9點24分朋友去到仍未開門!
9:25分得到接待員答案竟然係:
沒有「梁小姐」八位訂位紀錄!
跟住佢話佢要安排後來的「訂位」客人!態度好似我哋白撞!😳
我哋只有呆企旁邊等候!終於我忍不住問:到底有沒有枱俾我地?
點心食物-