2023-07-05 168 瀏覽
六月初去過一次門口,不過見到太多人喺室外排隊,當時仲要係下午一點到兩點嘅時間,所以就離開咗,再搵時間嚟食🍽️ 終於終於完咗一個project可以放假,趁星期一晨晝2點前去😎 雖然已經無咁多人,但都要係室內得多10-15分鐘左右🕒.第一次係被IG嘅food blogger介紹💩形雪糕吸引咗,仲可以食冰🍧 所以即刻叫埋豬爸一齊去打卡📍.去到鋪內,好似入咗去雲層入面,好多雲係天花板上面,仲可以升降添☁️ 門口嘅位置只可以用作打卡使用,各位女士記得要著靚靚去打卡啊👗.Lab Zerõ不設網上及電話booking☎️ 所以大家最好揀家日子同時間去用膳,如果唔係就要好似啲人咁係門口掛隊啦☝🏻❤️尖沙咀必打卡網紅店❤️芝士咖哩和牛肉醬薯條 $68醬汁非常特別,鍾意食薯條嘅我好欣賞呢款醬汁嘅薯條,咖喱唔會好辣,連唔食得辣嘅豬爸都話好食🍟蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉 $138起一碟珍寶帶子意粉只有兩粒珍寶帶子,而味道非常之香又容易入口,好好食😋 兩個人share食就啱啱好香水檸檬梳打-凍 $40普通嘅一杯檸檬梳打,不過呢一杯梳打水特別多汽,名為香水檸檬梳打,係可以飲得出有一陣香甜嘅味道喺入面Hone

❤️尖沙咀必打卡網紅店❤️
芝士咖哩和牛肉醬薯條 $68

蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉 $138起

香水檸檬梳打-凍 $40

Honey Salted Caramel Kakigori $98
製作需時🕒 一個非常之欣賞呢款刨冰,焦糖脆脆好好食,除咗面頭嗰啲脆脆外,中間入面啲餡都係一粒一粒嘅焦糖脆脆,最底仲有木糠食

北海道雪糕筒 - 特濃黑芝麻口味 $30
香港會出芝麻甜品嘅地方唔多,嚟到呢度食嘢,總係覺得要嗌個芝麻味嘅雪糕🍦 黑芝麻味道非常濃郁,$30即刻覺得非常之抵👍🏻 不過要打卡的話就要盡快,如果唔係好快溶化了🥹

Max 5️⃣🐽
味道 🐽🐽🐽🐽