2021-07-19 387 瀏覽
【尖沙咀海景打卡輕食cafe✨】/////上星期天氣好好 平日同朋友走左去尖沙咀Pixer展搵toystory三眼仔 胡迪影相🤩影到又熱又攰 就去左呢間人氣打卡cafe坐下👀店鋪裝修模仿郵輪設計 甲板做地台 都幾有心思(´▽`)正直黃昏時間 落地玻璃窗會見到個海閃下閃下 打卡一流😽可惜店員感覺唔太友善 客人問問題會黑面 要自己搵位坐 有待改善🥶.👉🏻HK Favourite ($68)🍨成個配搭味道幾好 係價錢進取左少少💦外面個包脆身 甜甜地就好似鯛魚燒煉奶配香芋Gelato 香得嚟唔會太甜(´▽`)細粒嘅香蕉亁增加左Gelato味道同口感.👉🏻Matcha Latte ($50)🍵用超市都買到嘅膠杯裝latte 唔係太接受到🥲加番個logo或者圖案會比較有店鋪特色抹茶味一般 茶同奶比例平衡到嘅~————-📍Cupping Room Coffee Roasters (海港城) (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城海洋中心3樓309號舖
【尖沙咀海景打卡輕食cafe✨】
/////

👉🏻HK Favourite ($68)🍨
成個配搭味道幾好 係價錢進取左少少💦
外面個包脆身 甜甜地就好似鯛魚燒
煉奶配香芋Gelato 香得嚟唔會太甜(´▽`)
細粒嘅香蕉亁增加左Gelato味道同口感

👉🏻Matcha Latte ($50)🍵
抹茶味一般 茶同奶比例平衡到嘅~

————-
尖沙咀廣東道3-27號海港城海洋中心3樓309號舖