餐廳🥪Hello India Restaurant & Bar (尖沙咀)地點📍尖沙咀漢口道19-21號漢宜大廈1樓A及E號舖時間日子🕰星期六午餐菜式🍽🍴自助餐💰💰每人141已色加一推薦👍🏻必試印度著名小食 pani puri. 由麵粉炸成空心小球,用手打開一個小口,配上薯仔泥同埋綠色嘅酸草汁,食落酸酸地,餘甘帶有苦味。在場嘅印度人都已經拎左幾轉,足以證明其受歡迎嘅程度。而且好有特色。佢地既mango lassi 濃郁嘅芒果味,薄餅熱住上枱,本來都飽但又忍唔住食多份整體來講我就唔係好鍾意特別鍾意食印度菜,相對嚟講呢佢啲口明都係我覺得比較符合香港人容易接受得到啦咁同埋太辣太重口味但係在場其實都有一半係印度人囉咁我覺得佢啲嘢應該都係比較正宗先吸引到咁多印度人過嚟幫襯性價比💰:🤩🤩🤩🤩/5環境: 座位寬躺,場上掛有許多印度嘅相片同埋海報服務: 由於我第一次黎,侍應都好耐心同我解釋每道印度菜嘅食法,仲會幫你添加薄餅

地點📍尖沙咀漢口道19-21號漢宜大廈1樓A及E號舖
時間日子🕰星期六午餐

菜式🍽🍴自助餐
💰💰每人141已色加一

推薦👍🏻

性價比💰:🤩🤩🤩🤩/5
環境: 座位寬躺,場上掛有許多印度嘅相片同埋海報