2023-01-04
𝐻𝒶𝓅𝓅𝓎 𝒩𝑒𝓌 𝒴𝑒𝒶𝓇! 𝒲𝒾𝓈𝒽 𝓎𝑜𝓊 𝒶𝓁𝓁 𝒶 𝓌𝑜𝓃𝒹𝑒𝓇𝒻𝓊𝓁 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣!相信大家都有一個充實嘅聖誕假期 我喺假期完結前就約咗朋友去PONG knutsford 抓緊假期的尾巴🥲 以前去都係飲嘢同玩beer pong 今次係清醒嘅情況下試佢哋嘅嘢食 原來又幾好食喎😂BBQ chicken homemade pizza 有驚喜!首先係我認為同Pizza最夾嘅薄脆餅底 每塊上面都有香烤嫩雞 惹味燒烤醬 芝士 蕃茄🐣🧀🍅 切好一塊塊方型size 可以保持儀態地進食👄香辣爆蒜大蝦意粉調味很好 意粉有al dente效果🍴 除咗四隻大蝦 仲有香菇洋蔥等等配料🍤🍄🧅 辣辣地可口開胃🍝Cocktails 就叫咗classic 嘅mojito & sangria🍹最驚有啲酒吧調得過甜 呢度就無呢個問題啦🍸食飽就可以直落同朋友玩beer pong/睇波/玩飛鏢 chill chill 地relax下🥂