2021-05-09 36 瀏覽
估唔到銅鑼灣都有一間咁靚嘅花花世界嘅餐廳我哋都係喺網上面見到有人去食所以就搵到依間咁特別嘅餐廳喺銅鑼灣嘅樓上鋪原來餐廳主要係食意粉嘅,餐牌嘅選擇係小食同埋意粉居多,我同朋友每人都叫咗一款意粉,第一個就係芫荽意大利粉,朋友係一個超級鍾意食芫荽嘅人,我自己就麻麻哋,估唔到芫荽意粉配埋蒜香嘅味道有幾特別入口都容易接受而且意粉嘅味道都幾夾另外一個嘅就係芝士貝殼粉,雖然貝殼粉嘅味道唔係好入到芝士味,但係芝士汁非常香濃配埋少少煙肉食落去都幾正而且同貝殼粉好夾,有啲咬口幾彈牙然後我同朋友都每人叫咗一杯飲品,分別係蝶豆花飲品同埋玫瑰味道嘅茶,都係以花做主題餐廳有好多打卡位,無論係裝飾定係擺設都以花為主,入到去成個感覺都好舒服好清新,我估店主都係一個非常愛花嘅人以入到去真係好適合打卡影相,傾偈食嘢
估唔到銅鑼灣都有一間咁靚嘅花花世界嘅餐廳

以入到去真係好適合打卡影相,傾偈食嘢