2020-11-18 1301 瀏覽
餐廳用上白色主調, 佈置放上好多迷你綠色盆栽及植物, 感覺小清新, 座位舒適,牆壁掛上相撲手的掛畫, 令人眼前一亮 , 透過玻璃窗可以看到波鞋街的璀璨 熱鬧夜景,十分樂在其中。安格斯牛芝士漢堡$88 牛肉漢堡份量十足,中間夾著 半溶芝士、 新鮮蕃茄和生菜及一塊厚切熱燙手打牛肉, 牛肉漢堡肉味香濃 , 包皮微脆香軟, 充滿牛油香氣, 配上熱熱呼呼的粗身薯條,別有一番滋味。蘆筍大蝦黑松露意大利飯$110 黑松露意大利飯口感濕潤, 帶微硬口感, 還有啖啖濃郁芝士和黑松露獨特香氣,配上爽甜蘆筍仔,及彈牙的大蝦 , 鮮味吸引, 十分欣賞。卡邦尼意粉$92幼身的卡邦尼意粉,口感煙煙靭靭 , 軟硬適中, 每條麵條都掛滿忌廉醬汁,配埋惹味煙肉,香味瀰漫口腔, 每口都令人津津回味。香辣炸雞翼(四隻)$52香辣炸雞翼外皮烤至金黃色 , 賣相令人垂涎, 外皮脆卜卜, 內裡仍然多汁嫰滑, 帶微辣,惹味過癮。芒果沙冰(跟晚餐, 可享用特飲半價優惠)芒果奶昔 ,清新馥郁,拌勻後 ,啜一口沙冰, 沁出蜜甜芒果的果香,十分迷人。

安格斯牛芝士漢堡$88

卡邦尼意粉$92

香辣炸雞翼(四隻)$52

芒果沙冰(跟晚餐, 可享用特飲半價優惠)