海之戀有一間日式餐廳,成個感覺都好清新咁。而且見到Menu價錢都好合理,一於入去試一試!佢哋比較招牌菜式係咖喱蛋包飯系列同埋疏乎厘pancake,比較有日本風味。我哋就嗌咗個蛋包飯同Pancake share,另外都叫啲小食一齊開心食嘢傾吓計。28辛京都風咖喱吉列豬扒蛋包定食 $98呢個吉列豬扒蛋包飯真係幾正,首先牛肉咖喱係甜甜地,幾清香,裏面仲有蘿蔔,薯仔等配料。另外個蛋包飯表面個蛋都好滑嫩,仲有金黃香脆的吉列豬扒,裏面肉質同樣唔乾,讚讚!焦糖鳳梨梳乎厘班戟 $118呢個pancake好鬆化,可以震下震下,而且旁邊有香甜鳳梨,可以自由加上焦糖令整體味道更加甜香。本身已經好有蛋香,鬆化好似一陣風!抹茶拿鐵$48 @兩杯都有唔同特別嘅拉花圖案,好靚,打卡一流,而且抹茶味道清香濃郁。枝豆$28章魚燒$28除此之外都叫啲日本必備小食,章魚燒個外皮都比想像中香脆。Menu

28辛京都風咖喱吉列豬扒蛋包定食 $98

焦糖鳳梨梳乎厘班戟 $118

抹茶拿鐵$48 @

枝豆$28
章魚燒$28
除此之外都叫啲日本必備小食,章魚燒個外皮都比想像中香脆。

Menu