2022-06-19 1190 瀏覽
一向睇開YouTube嘅我都會留意香港地度食店☺️咁啱睇到呢間小店嘅老闆原來都鍾意釣魚 咁就介紹咗呢間店嘅幾個美食 於是我地就決定去試吓呢間小店👏👏👏小店老闆係一名山東人 主打食水餃🥟同麵 其實有好多不同嘅地方食品 我就係一心要黎試吓佢嘅人氣餸 手抓羊排 羊排味道清而唔油膩 羊肉唔會有羊羶味 滑口嘅感覺 唯獨是有點失望嘅係佢份量略少 一碟入面得6至7條小羊排 我自己一個都食到一碟😂😂😂 第二個餸就係羊什湯 熱辣辣嘅湯入面有各種羊嘅內臟 湯味濃郁 第三個餸就係青島拔魚餃 老闆將魚嘅食材加入餃子入面 口感豐富 而小弟亦都叫了幾道菜 分別係山東手撕雞 京蔥拌羊肉 山東凍豬手 涼拌海帶絲 我一行3個人都差唔多食晒所有野😂😂😂總括店內所有食品都好食 評價很高 值得再試👍
手抓羊排
羊什湯