2022-12-26
平民區小店有好推介✨琴日聖誕節🎄唔想出去迫,同埋好多餐廳節日一係就限左食set一係就排晒長龍,所以收咗工之後就同男朋友去咗牛頭角附近撐枱腳🤩估唔到又有驚喜喎😆 餐廳係由日本人同本地人合作開設的,難怪有一番日本風味 🇯🇵✨♥ 壽喜燒 $82話明期間限定梗係要試吓😆牛肉溫泉蛋壽喜燒,跟餐仲配左雜菌野菜,麵底可以選擇或者烏龍麵,我哋揀咗烏龍麵索哂湯底好入味,牛肉份量好多且牛肉味道香濃✨香芋珍珠鮮奶🧋 +$11芋頭香味清甜奶味濃♥ 汁煮豬腿庫拌麵 $49拌麵有蕎麥麵同蒟蒻麵選擇(啱晒要戒澱粉嘅朋友),我要有飽肚感所以揀咗油蕎麥麵,豬腿肉經過慢煮處理,主要能夠帶出最佳效果,即肉質更嫩滑,味道更香濃🌟另外仲跟左碗大地魚蝦米湯原材實料好鮮味,都係經老板改良每日鮮製👍🏻珍珠烏龍奶茶🧋 +$19♥ 脆炸蜂巢豆卜 $28呢個脆炸豆卜,入面除咗釀左魚肉仲有粟米🌽✨口感味道都滿分💯 脆卜卜好好食♥ 黃金炸芝士🧀 $35岩哂芝士愛好者😍真係原粒炸芝士🧀食到我舔舔脷❤️♥ 味付溏心蛋🥚 $18溏心蛋🥚呈半熟狀態,蛋味香♥ 野菌油菜🥬 $18野菌配上油菜等我懶係食得清淡又健康🥳 ♡ 兩個人咁豐富嗌咗咁多嘢食都係$2
♥ [期間限定] 壽喜燒 $82
♥ 脆炸蜂巢豆卜 $28
♥ 黃金炸芝士🧀 $35
岩哂芝士愛好者😍真係原粒炸芝士🧀食到我舔舔脷❤️
♥ 味付溏心蛋🥚 $18
溏心蛋🥚呈半熟狀態,蛋味香
♥ 野菌油菜🥬 $18
野菌配上油菜等我懶係食得清淡又健康🥳
♡ 兩個人咁豐富嗌咗咁多嘢食都係$264咋😆完全係節日大滿足❤️ 價錢真係十分掋食🥳