2019-12-05 1276 瀏覽
海港城依排做緊消費優惠,會送shopping and eating coupon所以先黎試下依間出名海景既fine dining 餐廳我地兩個人,叫左個湯,飯,pizza,同一個甜品,pizza 食剩一半打包,其他都清哂兩款餐包都唔錯,一款係偏扁身同硬身,另一款係軟身d, 個人鐘意軟身個款,最讚係佢隻醋!!偏甜,唔係酸,點包好好食牛肝菌湯好creamy~~先上飯, 海鮮就係兩隻蝦,一隻帶子,同一隻青口,飯粒好硬身,芯仲差少少,都知意大利飯係甘,但可以再煮透多d比較好,依家真係食到一條硬芯, 飯仲有d 菇類,但食落唔似菇味,反而有少少海鮮味風乾牛肉pizza, 牛肉偏鹹左少少,pizza 底唔會好薄或好厚,依個岩岩好,批邊夠脆,依個唔錯!我地仲加左個side dish 菠菜,正常水準食埋個甜品真係好飽,面頭d cheese 味淡淡地,但質地好厚身好creamy可惜個底唔夠咖啡同酒味,真係差甘d甘樣食左$880~~但個景真係唔錯,如果想近窗邊位要提早好耐bk定

所以先黎試下依間出名海景既fine dining 餐廳

牛肝菌湯

牛肝菌湯好creamy~~

海鮮意大利飯

風乾牛肉Pizza

我地仲加左個side dish 菠菜,正常水準

Tiramisu

可惜個底唔夠咖啡同酒味,真係差甘d

2019-12-03
牛肝菌湯