已經兩年無去過韓國,真係超掛住醬油蟹既味道,所以今日專登黎到哩間有得食醬油蟹既韓國餐廳,尋找下韓國既味道。餐廳環境寬敞,檯與檯之間有一定距離。餐牌上既食物選擇非常多,仲有唔同既套餐,而我地除左叫醬油蟹之外,仲叫左燒肉,值得一讚既係店員好勤力幫我地換鐵板,仲會問我地需唔需要幫手燒肉。✨餐前小菜最鍾意啲韓國餐廳會比好多韓國小菜😆哩到既小菜非常豐富,有芽菜、鵪鶉蛋、醃蘿蔔、魚片、沙律、泡菜、洋蔥同生菜,仲要有蛋餅,每一樣都非常好食!🦀️醬油蟹及牛油飯免費 一隻$250醬油蟹完全係我摯愛🥰以前去韓國旅行每次都一定會去食!而哩到既醬油蟹超新鮮,入口味道鮮甜,醬油亦唔咸,唔會掩蓋蟹既鮮味,仲要有唔少蟹膏,食完一啖蟹肉,再食一啖加上滿滿既紫菜同雞蛋既牛油飯,簡直係完美既享受😎超好食推介👍🏻🥩特級牛肋骨 $250🥩雪花牛肉 $250兩款肉都各有特色,特級牛肋骨牛味濃郁,肉質軟稔,而且油脂豐溢,充滿油香;雪花牛肉肉質較結實,入口有嚼勁,大家可以因應自己鍾意既肉質選擇,個人會更推介特級牛肋骨,用生菜包住,加埋洋蔥、蒜頭、泡菜一齊食好鬼正😆整體黎講,餐廳食物有質素,超推薦醬油蟹,如果掛住韓國既味道,真係可以黎

餐廳環境寬敞,檯與檯之間有一定距離。

✨餐前小菜

🦀️醬油蟹及牛油飯免費 一隻$250

🥩特級牛肋骨 $250
🥩雪花牛肉 $250

整體黎講,餐廳食物有質素,超推薦醬油蟹,如果掛住韓國既味道,真係可以黎試下!