2020-05-09 3455 瀏覽
今日,同女朋友晚飯時間5:40pm入去。當時入面已經有兩台客。佢地服務態度都算ok, 剔完野食佢地就上咗個拼盤,一半一半好食,有啲款真係冇乜牛味多春魚勁苦勁血腥雪濃湯同大醬湯似粟米湯同羅宋湯同平時喺韓式店飲嘅差好遠!佢地上得最快就係啲蔬菜類同其他平野!韓牛類上咗一啲,加完第二次單又係蔬菜類上齊曬都未齊韓牛。到第3次加單再落韓牛,起碼等咗20分鐘都唔黎,嚴重懷疑佢突登唔上搵咗個店員幫我地跟一跟先黎,之後啲野食仍然好耐先黎。明明佢地又唔算好爆,放題啲燒烤肉全部都係生肉,唔明有咩其他理由會咁耐都唔上韓牛類我地埋完單,佢同我地講仲有20分鐘。我地食雪糕同埋枱面啲野啦!點知佢執緊旁邊張枱,執執下就叫人執埋我地張枱囉我地未夠鐘,佢咁樣即係趕客啦!埋單2個人$621,同平時啲韓燒放題差不多價錢,但如果咁樣突登唔上最重要嘅食物,就真係唔抵。

多春魚勁苦勁血腥
雪濃湯同大醬湯似粟米湯同羅宋湯
同平時喺韓式店飲嘅差好遠!

我地未夠鐘,佢咁樣即係趕客啦!

2020-05-09