2019-08-04 83 瀏覽
放假帶仔仔去朋友將軍澳屋企會所游水, 做運動前當然要食飽飽, 朋友就向我推介新開的Moo Beef Cafe, 環境夠闊落食物又有水準。因我帶著小朋友去餐廳吃飯最緊要坐得舒服!  朋友推介這裏的牛扒菜式非常出色, 但因為之後要做運動不想吃太多, 所以就叫了一個安格斯牛扒三文治試試, 脆卜卜麵包夾著半生熟安格斯牛扒,牛扒味道又香又濃郁,入口外脆內軟好惹味,果然冇介紹錯! All day breakfast 也不錯,炒蛋香滑充滿牛油香,放在多士上吃,小朋友都吃得好開心 又有營養好健康,我仔仔吃了大半分呢,而香腸味道也不錯,不會太鹹,外皮很脆口。 配一杯cappuccino, 奶泡豐富幼滑, 咖啡味夠香,好享受。 下次要再來試試牛扒呢~

下次要再來試試牛扒呢~
2019-08-02
  • 安格斯牛扒三文治