2017-09-01 580 瀏覽
呢間個名似甜品店嘅舖頭都開咗好一段時間雖然主打甜品,但正餐都有唔少選擇夜晚嚟到,發現佢有個唔知幾週年promotion,一個火鍋配一個雪糕嘅餐半價,平時食要$17x,依家只係要$8x,好似好抵咁,即刻好想試下火鍋有牛,豚,雞肉揀,我揀咗牛肉相比起其他日式火鍋,肉係另上,而佢就放埋入去,冇得揀幾時食,因為煮熟咗就要食否則會太韌湯底有壽喜湯同泡菜湯揀,叫咗壽喜湯,好特別嘅甜湯,啲肉煮完好入味,同牛肉好夾,又唔會食完好鹹好口渴咁一人一鍋嘅邊爐越來越盛行,每人個鍋入面都有好多蔬菜,菇,蟹柳等,又有一大碟醬油(不過太多基本上冇咩沾過,配埋白飯食完都7成飽重點嚟啦,草莓芭菲好靚,有雲呢拿雪糕球,小塊雪糕筒嘅餅,士多啤梨醬水果都多,有士多啤梨,白桃同杏脯不過士多啤梨都係酸嘅食完呢個就啱啱好9成飽,而且食埋甜品真係好滿足,呢個價錢可以再試呀!
呢間個名似甜品店嘅舖頭都開咗好一段時間
雖然主打甜品,但正餐都有唔少選擇

火鍋有牛,豚,雞肉揀,我揀咗牛肉

食完都7成飽

水果都多,有士多啤梨,白桃同杏脯
不過士多啤梨都係酸嘅