餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

2021-06-07 516 瀏覽
壽司上面D魚料真係好新鮮,選擇又多,但係D壽司既飯真係太多水了。直接D講就係D飯唔好食。可能只係偶然一次半次,可能外賣就係會差D。又或者香港D本地壽司店既飯不嬲都係咁既樣。係魚一同元X之間,我選擇左魚一,但結果並唔好。希望可以食到煮好既壽司飯,最少要好似X氣咁。收費唔係平過人,但D魚料既份量就少過人,切得又唔好。寫到哩度,都係無謂再寫落去。

收費唔係平過人,但D魚料既份量就少過人,切得又唔好。
寫到哩度,都係無謂再寫落去。
題外話/補充資料: 附送既醬油同芥辣既質素差人幾條街,人地係日本製。 壽司盒外面沾有一點魚生碎咁好少事啫。 不過係咁既質素下,價錢居然仲貴過人地少少,咁就有點搞笑了。 希望以上既一切都只係個別事件。
2021-06-07
外賣送餐