寧靜的綠油油咖啡店,慢享美味日式三文治 Pigpigz等級42023-08-302K 瀏覽 關注 距離公司步行10分鐘左右就到達呢間綠油油的日式咖啡店。可能位置的原因,人流不太多,所以午餐嚟呢度可以有寜靜啲環境食下嘢休息下都幾好㗎!🥪 Roast Beef Sandwich 烤牛肉三文治 (HK$78).麵包塗上牛油之後烘熱,夾入多片的烤牛肉、生菜和蛋黃醬,再伴有沙律菜,整體比我預期的豐富!.超加分係用咗牛奶麵包,烘底令表面脆口之外,比一般白麵包更鬆軟和帶有奶香Roast Beef Sandwich, Corn Soup, and Sweet Potato LatteRoast Beef Sandwich$78Roast Beef Sandwich $78🌽 粟米湯.在午餐時間跟餐配送的.味道正常,甜甜的粟米湯味Corn Soup🍠☕️ Sweet Potato Latte (+HK$10).靚靚粉紫色的拿鐵配心形拉花圖案.紫薯味好香,口感奶滑,但我覺得比較甜一啲Sweet Potato Latte以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享寧靜的綠油油咖啡店,慢享美味日式三文治 & green https://s.openrice.com/QrbT0ukybW0檢舉 張貼 評分4味道5環境4服務5衛生5抵食推介美食Roast Beef Sandwich$78Roast Beef Sandwich$78用餐日期2023-08-03用餐途徑堂食人均消費$88 (午餐)