2019-12-15 757 瀏覽
今晚同老公試下呢間,星期六晚7點,有訂位見店內都有點full, 入到去都有少少bar既感覺比佢既二人餐吸引住388 set for 2, 有最想食既豬手同龍蝦汁海鮮意粉,一於叫先~頭盤係煙三文魚沙律,兩份一碟上,有兩塊都大既三文魚連菜,份量都充足。個汁係芝麻醬,佢落唔多都係圍住個碟邊,唔會好傑咁。餐湯係薯仔粟米忌廉湯,飲得出係自家製有薯粒 口感幾好,又唔鹹。跟住到主菜喇先黎既係龍蝦汁帶子海鮮意粉。帶子煎得香,半生熟,但得三粒。其餘海鮮係tiny size既魷魚仔居多,個汁調得幾好味,size初時覺得細,但黎埋豬手就覺得岩岩好。主角出場上碟時感覺份量都好足,食落去唔鹹,易入口,大部分皮都好脆,部分就有點硬。肉質唔乾,真係好唔錯有點可惜係個甜品窩夫…店員特意話係即做所以要等,結果等完個窩夫係微暖,仲要係硬的呢樣要扣點分…不過整體而言,以佢既價錢同食物質素,絕對合理
比佢既二人餐吸引住

主角出場

呢樣要扣點分…

不過整體而言,以佢既價錢同食物質素,絕對合理