2018-08-20 1352 瀏覽
行yohomall間大型家品鋪homeless,行行下發現原來入面有間隱世西餐廳,見入面環境唔錯,餐牌又幾吸引,就book左食晚餐☺️成個環境都幾好坐,靜靜地幾岩撐枱腳,靠窗位有落地玻璃,可以望到出面個境,夜晚都幾有feel😌蘑菇湯 $48大推!超香菇味,食得出係用好多蘑菇攪出黎既,成碗都係蘑菇碎,而且都幾大碗,飲極都有,兩個人share都得~鹽磚火炙油甘魚伴柑橘香醋 $68又係激推!睇得又食得😍淡粉紅既鹽磚鋪底,擺明想我相機食先 油甘魚好新鮮又好肥美😭擺落口有幸福既感覺!魚生夾埋d柑橘汁超fresh~加埋用火炙燒過既表層,食落真係勁有層次感!必試!三式蟹肉蟹膏意大利飯 $138好豐富既main course,有三種用蟹整成既野食,個擺碟已經夠吸引!芒果蟹膏沙律唔會勁多沙律醬,蟹膏份量剛剛好!夠香又夠邪惡😈加埋芒果個味好出巨型炸蟹球又係啖啖肉,咬開完全無空心既位,d肉炸到好彈牙🤗炸粉一d都唔厚,反而極鬆脆蟹肉蟹籽意大利飯反而普普通通💁🏼食落似日式炒飯多過risotto,唔夠creamy但勝在多蟹肉啦黑松露牛肝菌燴意大利麵 $128預期之內既味道,個汁有少少稠,所以食落有d膩,但牛肝菌份量

蘑菇湯 $48

鹽磚火炙油甘魚伴柑橘香醋 $68

三式蟹肉蟹膏意大利飯 $138

黑松露牛肝菌燴意大利麵 $128
預期之內既味道,個汁有少少稠,所以食落有d膩,但牛肝菌份量都幾多,黑松露味都幾香