2017-06-18 2661 瀏覽
題目應補充:  (如果唔怕熱坐)室外睇夜景不錯選擇但由於本人太厚肉怕熱XD, 是日坐室內嘆冷氣食野;  所謂既室內係'搭'出黎既棚, 再加D門窗冷氣咁(上面有幾個位都滴水, 不過有野兜住既都), 感覺上冬天拆走晒就可以搞Party裝到好多人!2人叫左個沙律/pasta/腸腸拼盤, 價錢黎講偏貴, 如果坐戶外睇夜景可能就抵番D!- 半熟tuna伴菠菜苗+柚子醋: 柚子醋呢家野真係無敵, 好似所有沙律只要新鮮材料再加柚子醋就萬無一失! 不過佢既半熟吞拿都好味既, 煙薰過既表面令到魚生無咁單一, 有輕微煙香味, 生既部位無筋, 都好嫩; 菜既野加上柚子醋絕配啦, 但份量太少啦唔夠喉.-意式羅勒蓄茄意粉: 好味! 蕃茄好掛身, 掛晒上意粉度, 羅勒味都幾重, 加埋D蒜頭啊洋蔥啊overall味道好夠, 雖然係無肉既pasta但好滿足, 唔錯!-德國腸拼盤配薯仔/酸椰菜: total有4款腸, 我稱之為"黑腸", "白腸", "卷卷腸", 同"直腸";  黑腸硬身D, 香料味較重, 應該配番個淡味啤酒會正D, 但香料太濃個人黎講麻麻地;  白腸好似早餐腸咁, 彈D, 淡D, 但大眾口味D;  卷
題目應補充:  (如果唔怕熱坐)室外睇夜景不錯選擇

-德國腸拼盤配薯仔/酸椰菜: total有4款腸, 我稱之為"黑腸", "白腸", "卷卷腸", 同"直腸";  黑腸硬身D, 香料味較重, 應該配番個淡味啤酒會正D, 但香料太濃個人黎講麻麻地;  白腸好似早餐腸咁, 彈D, 淡D, 但大眾口味D;  卷卷腸最好食!!! 本身見佢卷卷地又好似好乾身, 以為會硬, 殊不知夠香又有汁, 偏甜既曬乾過既腸,  好似外國版臘腸咁! 好味!   最後直腸不過不失, 我已經唔記得佢咩味形容唔到lu...

下次坐出面睇景飲啤聽livemusic應該會不錯~
題外話/補充資料: 服務太'快", 食完飲完9秒9幫你收野, 雖然個場唔full唔似趕人走, 但希望店家拿捚番個節奏如果唔係感覺好差..
2017-06-14