2017-02-14 416 瀏覽
咁既價錢有咁既質素真係不敢恭維,本身諗住情人節食下貴d既放題, 去之前都睇到openrice其他人comment好似幾高質,點知黎到完全中伏!第一, 漏單情況好嚴重, 我同男朋友第一次落單之後等左30分鐘以上都只係黎左一樣, 全程好似淨食刺身咁,冇食過其他野, 本身落單紙既選擇已經唔算多, 但係真正傳菜到台上數量更少!!!不過後尾果幾輪嗌既野食都有黎,只係等得太耐已經冇哂mood食= =第二, 服務員態度有好大改善空間,整體黎講服務態度算係平平,唯獨有一個女侍應塊面好黑,每次行過黎傳菜/收碟果陣好似前世已經得罪佢咁,睇到都覺得心情唔好第三,食物質素唔值呢個價, $308+1 呢個價仲貴過御前大江戶,但係呢間野拍馬都比唔上佢,除左刺身比較厚之外其他食物真係冇咩特別, 男朋友都話同兆萬放題差唔多質素,可能食兆萬會仲多選擇仲開心。甜品方面亦都冇咩選擇, 得幾樣咁。另外環境都真係幾逼下,我地個位坐得唔好,係最入面,waiter成日都睇唔到,出入都好唔方便每次都要叫隔離借借,有得唔出去就話ok姐,但係甜品同飲品都要自己出去拎,焗住要唔方便收得呢個價其實真係要比番相應既質素同服務,呢間野真係唔洗e

收得呢個價其實真係要比番相應既質素同服務,呢間野真係唔洗expect太多,去番大喜屋同御前大江戶食好過
  • 刺身