2015-09-26 1272 瀏覽
同男朋友慶祝anniversary, 但又唔知食咩,上openrice 搵下中環有咩食搵到呢間,即刻透過openrice book 左,好方便!呢間舖比起另一間差唔多性質既La Vache 易搵,係Graham Street 果度盡頭,而且格調同La Vache 完全唔同,行浪漫法國feel, 唔係好似Bar 咁,岩哂我地慶祝。我地兩個都鍾意食牛就叫左最基本牛扒配薯條果個餐,每人$298, 由於當日我有啲傷風,所以waitress 問我地飲唔飲野我地話要水就得,而佢地亦無因為我地唔額外叫野飲而比面色我地睇,仲好殷勤咁幫我地斟水。當日客人唔多,我地都坐得好舒服好enjoy, 雖然主菜牛扒係La vache 好食啲,但環境絕對係呢度好好多。呢度好適合啲budget 唔多但想要有格調既情侶黎
呢度好適合啲budget 唔多但想要有格調既情侶黎
香軟麵包