收工經過,係門口見到呢間餐廳好有愛心,會免費派發飯盒給老人家,感覺到好溫馨的感覺,所以就決定入去呢間餐廳食晚飯😊竟然比我見到四大天王(四大天王意思係我自己睇到餐牌必定要吃的四款食物)講吓笑😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂乳豬油🐔套餐——-乳豬拼油🐔➕小食係雲耳➕例湯➕飯⋯⋯乳豬皮脆肉嫩滑,仲係熱辣辣,油雞肉嫩好味道,而且配搭既小食雲耳係估唔到咁好味。自制的醬汁有點似四川麻辣咪道,但係又不是麻辣味,說它是似泰國醬汁,但又比泰國汁好食得多,這個味道確實是很好吃,大約知道有陳醋和🧄蒜茸⋯⋯(秘制材料當然不可以全部告訴给我知道😂😂因為秘制👍👍👍)但這個手做天然的醬汁確實是好味道😂😂✌️✌️👍👍叉燒燒鵝套餐——-叉燒拼燒鵝➕小食青瓜➕例湯➕飯......佢既叉燒真係好好食,肉眼筋位爽口。同一般叉燒質地不同,燒鵝亦係皮脆肉嫩,原來佢地既燒味係全部自己燒出來,怪不知又熱又脆又新鮮又靚又好味而且佢既手工自製醬汁,用來點燒咪都甘夾味,青瓜平時一般吃有一點腥味,但昵到做到既無之餘,配合佢既千樂自製手工醬汁非常匹配。見到佢吔寫住買一樽千樂醬汁就送一個斂盒比老人家,平日都有做開慈善捐款既我,當然我亦要支持這一分力量,

乳豬油🐔套餐——-乳豬拼油🐔➕小食係雲耳➕例湯➕飯⋯⋯

見到佢吔寫住買一樽千樂醬汁就送一個斂盒比老人家,平日都有做開慈善捐款既我,當然我亦要支持這一分力量,雖然只是88元一瓶,但只要每人都存在感恩及慈善的心,都可以帶給所有人的千萬歡樂。

食物隨了好味,老闆娘還有一顆慈悲的心,值得欣賞及稱讃⋯⋯