餐廳: Goobne Chicken (M88)
資訊:

2022-01-16 658 瀏覽
同朋友嘅慶生飯去中環嘅goobne chicken🕺中環呢間分店對比起銅鑼灣同埋尖沙咀比較少人,可能係因為今日係禮拜日嘅關係~OpenRice訂位有九折,咁啱可以唔使比服務費^^因為我哋得兩個女仔,所以就嗌左一個UFO芝士火鍋😅 分別係BBQ同埋蜜糖味🤣見到火鍋入邊有3款芝士(瑪蘇里垃芝士 車打芝士 Grana padano 芝士)用個火鍋煮到佢慢慢用融真係相當治癒🥰煮融啲芝士, 就開始食雞啦🧚‍♀️啲雞好嫩口,而且係去骨嘅雞!! 真係每一啖都有肉😋😋 而且醬汁配芝士都非常夾!!拉絲芝士都好正~唯一美中不足嘅係覺得服務員態度有少少唔好😣首先就係我哋冇叫嘢飲,所以就叫咗服務員比兩杯水我哋~但係等咗5分鐘都未有,明明間舖頭都冇乜客人然後服務員嚟到嘅時候個表情都好似好不情願咁😣心諗我都冇得罪你啲咩啊😵‍💫最後仲倒瀉左咗少少水。。咁倒瀉水可能係個水樽設計有問題,咁抺返就ok 啦,咁我哋提點返佢叫佢抹返,跟住佢就覆我地:而家咪抹囉!就係咁樣所以我就覺得呢個店員態度唔係幾好😂有少少唔舒服最後好笑嘅係個天會成個水樽俾咗我哋😂😂😂因為我哋真係係咁飲水,可能真係太鹹了

OpenRice訂位有九折,咁啱可以唔使比服務費^^

UFO  芝士火鍋

煮融啲芝士, 就開始食雞啦🧚‍♀️
拉絲芝士都好正~

唯一美中不足嘅係覺得服務員態度有少少唔好😣

就係咁樣所以我就覺得呢個店員態度唔係幾好😂有少少唔舒服