2020-09-12 1599 瀏覽
又再次試多次 vegan ,真係要鼓起勇氣,因為次次都伏伏地💔,估唔到呢度比到驚喜我呀!🤩🔸全鹹熱香餅 配素芝士 本地有機蘑茹及素肉鬆 𝐬𝐚𝐥𝐭𝐲 𝐩𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞𝐬 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐯𝐞𝐠𝐚𝐧 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞, 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐦𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐚𝐧𝐝 𝐯𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐬𝐨𝐲 𝐟𝐢𝐛𝐫𝐨𝐮𝐬 𝐬𝐡𝐫𝐞𝐝𝐝𝐞𝐝 $𝟏𝟔𝟖 (𝟒/𝟓)pancake 🥞有四層咁高,熱辣辣,怖滿素肉鬆同蘑菇忌廉汁,肉鬆脆口,入口同pancake 成強烈對比,一軟一硬,加埋勁多蘑菇粒粒,口感豐富,真係唔錯,而且仲幾好食添😋如果嚟到呢度,我就覺得應該食呢個咸嘅pancake ,試吓新口味😊個pancake 份量都幾大,同朋友一齊分享就最好啦!同埋個pancake 製作時間都比較耐😰,所以要耐心等候啦!🔸素奶咖啡 𝐨𝐚𝐭 𝐦𝐢𝐥𝐤 𝐥𝐚𝐭𝐭𝐞 $𝟒𝟖 (𝟒/𝟓)另外又叫咗杯ice latte ,好 surprise 同窩心呀!佢其中一粒冰係北極熊型狀,寓意地球暖化嘅問題,提醒我哋要保護地球,真係好有心呀🥰🥰

🔸全鹹熱香餅 配素芝士 本地有機蘑茹及素肉鬆