2021-03-28 653 瀏覽
武漢肺炎上個月爆上半山,搞到我都唔敢行咁上去食飯 呢排情況好d, 襯個垃圾正苦未放毒出嚟,拿拿臨食多幾餐先~~ 呢間炸雞店之前已經想食, 我地去過兩次, 兩次都爆晒要等好耐, 今次我都驚冇位,所以特登打去book位。。。 點知。。。。 冇人 成晚都係得我地一枱客,真係好慘。。。間鋪細細地,之前明明好多人食,但係俾武漢肺炎搞到咁,真係好驚佢捱唔住, 佢其實好好食, 咁俾武漢肺炎搞死就真係唔抵, 你要頂住呀!!! 我地叫咗佢個晚餐,係叔叔介紹, 有半份雞再有少少沙律同蟹籽飯團,有嘢飲, 抵食d 不過其實散嗌都ok, 咁啱我地都啱食,就揀佢 我地第一次食,所以揀咗招牌炸雞配蜜糖芥末醬,d炸雞冇骨,炸得啱啱好, 好juicy, d粉又唔厚, 兩個人食啱啱好,一d都唔會覺得漏,真係好好食呀!!! 下次再試佢其他味~我地兩個芝士怪仲叫咗芝士雜菜蛋卷同岩漿芝士烤粟米。 個蛋卷好好食, d芝士拉絲咁好正~ 個粟米都好正,勁多粟米囉,同埋勁多芝士, 熱辣辣香噴噴咁, 冇得頂 仲要叔叔好好禮貌,招呼好好, 抵讚
武漢肺炎上個月爆上半山,搞到我都唔敢行咁上去食飯
成晚都係得我地一枱客,真係好慘。。。

不過其實散嗌都ok, 咁啱我地都啱食,就揀佢

仲要叔叔好好禮貌,招呼好好, 抵讚
招牌炸雞配蜜糖芥末醬
蟹籽飯團,青沙律,晚餐set~
芝士雜菜蛋卷
岩漿芝士烤粟米
2021-03-23
招牌炸雞配蜜糖芥末醬
蟹籽飯團,青沙律,晚餐set~
芝士雜菜蛋卷
岩漿芝士烤粟米