2023-03-18 403 瀏覽
置樂係一個匯集了多元文化既有特式的小店,今日找到一間對於咖啡有要求的精品小店,從店鋪的裝潢黎講就可以睇到,係收銀位已經有一部裝飾用的咖啡機。一日必須要飲一至兩杯咖啡的對,在眾多的咖啡選擇中,我最鐘情的是榛子鮮奶咖啡☕️榛子鮮奶咖啡一上枱已經見到靚靚的心心拉花圖案,影相📸️打卡一流❤️係準備飲個陣已經嗅到榛子🌰味,好香,亦好好飲,尼個價錢既咖啡再加上可以坐係到休息一下,超值。法國瑪德蓮 $38淡黃色的蛋糕係檸檬味,味道好清新朱克力色的蛋糕,大家係咪睇到個隻顏色都以為係朱克力味?食落去先發現原來唔係,伯爵茶味😍😍😍😍好有驚喜不論係邊一隻味道,都係好好味,咖啡師係有幫手焗返熱,所以食個陣表面係會脆脆地,裡面係軟林林,正是外脆內軟😋😋😋放假約埋三五知已聚一聚,尼到絕對好適合青年Chill一chill既好地方👍🏼👍🏼
法國瑪德蓮 $38
淡黃色的蛋糕係檸檬味,味道好清新