2021-04-06 67 瀏覽
💟Hunt Signature Tiramisu [$68]好好食呀🤣🤣🤣😍😍😍- Ladyfinger浸完嘅texture啱啱好 少少蛋糕咁嘅口感- Mascarpone cheese creamy得嚟一啲都唔會太膩 同朱古力粉融合得好好- 成個甜品咖啡同可可味好重好濃 食埋塊dried orange即刻變咗做橙味朱古力味tiramisu🤣🤣- Tiramisu面層鋪左唔少薄朱古力片 好食到我係咁執🤣🤣🤣連點綴嘅材料都做得咁好食 抵讚!💟Caffè Mocha [$52]一嚟到已經聞到好香好濃嘅朱古力味🍫要讚佢個拉花真係勁靚!!!飲落係我最愛嘅nutty咖啡 咖啡味重過朱古力味好多 好濃厚!推薦大家嚟試佢啲甜品同咖啡 好精緻好好味!主食就偏貴一啲 但賣相咁靚 環境夠chill 重要日子我會想嚟呢間encore😚😚
好好食呀🤣🤣🤣😍😍😍

💟Caffè Mocha [$52]