2018-10-28 281 瀏覽
台式飲品我就飲得多,不過最近坑口新開呢間叫Comebuy Tea嘅台式飲品店我就未試過啦🤗🤗🤗聽講呢間原本係開係元朗果邊, 出名在會利用磨茶機同5段式萃茶機黎沖茶🙈🙈🙈不過其實佢開左一段日子,kk都無留意到,直到呢日同屋企人出街食飯,先知開左間咁嘅飲品店 😂😂😂但呢個真係估佢唔到咁好飲厚奶烏龍小芋Q👍👍($30)呢個係佢地嘅皇牌飲品,但真心唔係吹水,佢真係幾好飲👍👍👍👍,好值得成為佢地嘅皇牌首先,佢嘅烏龍茶味極濃,係濃到即使你無叫少糖,都會飲到濃濃嘅茶味,係台式飲品店好少做到嘅野😋😋😋😋😋所以淨係呢樣已經好抵讚👍👍👍再加上佢嘅芋圓,Q得黎仲要食到少少嘅芋頭蓉,真心好正🤤不過唯一比較失望嘅係佢嘅奶蓋味道唔夠突出,奶味唔夠重🤔,無左奶蓋原本有嘅鹹香味不過講真佢算係咁多間台式飲品店比較驚喜嘅一間🙈🙈🙈,有興趣嘅朋友不妨試下

厚奶烏龍小芋Q👍👍($30)

厚奶烏龍小芋Q
外賣自取