2020-03-20 2463 瀏覽
咁啱經過旺角,經朋友介紹下。去左幫襯一間隱世小店,依間個門口係喺小巷入面,其實油麻地行過去係近啲嘅😂 依個商業大廈入面都有好多食肆,而依間都位於高層,上到去,平日既12點幾,竟然無咩人😔可能位置較神秘,不過識行既都好方便,唔講其他,依間枱同枱之間有一定既距離,依家依個疫情,唔係仲去d好迫既地方丫🤔我地安排喺窗邊,望住街外既風景,好舒服由於不是太多客人,平日鍾意同朋友吹水嘅可以去依間慢慢食Lunch time 餐牌,收費好正常,唔貴頭盤2個,2個一睇就就知擺盤靚仔,味道清新,新鮮依個拿破崙risotto 正,佢個飯有咬口,軟硬度適中,唔會太濕太硬。個汁係有d似pizza 咁,好開胃,本身個飯係💁🏻‍♂️既,食食下拎左嚟食,正!另一個叫左cabornara,唔知點解依個有青豆😂我地係小學雞所以青豆就剩低左喇😂😂不過依個同樣個意粉生熟情度剛好,唔會淋唒,個汁係杰身,不過唔會太漏仲包埋餐飲,小店依家打卡仲減10元,埋單竟然送口罩!係口罩!一罩難求丫😭多謝佢地咁有心!依個疫情期間,同路人要好好照顧身體,支持下小店,一齊挨過去!Main point 好食好坐有心又唔貴,支持!

我地安排喺窗邊,望住街外既風景,好舒服

由於不是太多客人,平日鍾意同朋友吹水嘅可以去依間慢慢食

Lunch time 餐牌,收費好正常,唔貴

頭盤2個,2個一睇就就知擺盤靚仔,味道清新,新鮮

Main point 好食好坐有心又唔貴,支持!
  • 拿破崙烤雞薈意大利飯