2019-11-16 1038 瀏覽
好食放題果日肚勁餓,就決定夜晚食放題。之前試過旺角呢間御滿屋放題都幾好食,所以再嚟食。平時食放題係絕對吾會放過就係食刺身既機會,因爲難得可以任食,梗係吾會蝕底,同埋見到有好多熟食, 都忍唔住要返少少每樣試下。我個人就係好鍾意叫熟食,叫左好多,蒲燒鰻魚,燒紐西蘭羊架,牛肉他他,雞翼,牛舌,好正。鰻魚同羊架係我最愛,煮得好食,上枱嘅時候都仲熱既,食左幾轉!另一伴喜歡刺身,都叫左2-3轉,三文魚,甜蝦,油甘魚,大赤蝦,大大粒既帶子係主角,佢每一件都係厚切,絕無偷工減料,食落都係好新鮮。食咗炸雞,炸蠔,燒帶子,炸雞翼,炸榴槤,吾錯!食盡佢,仲有雪花牛肉鍋,御品鮑汁燴花膠,牛肉烏冬,牛肉鍋的牛肉油脂亦非常平均,牛肉肉質嫩滑,花膠感覺貴價,呢啲熟食都係住得唔錯。總括而言,食物水準幾高,款式都多選擇,價錢亦大眾化,而且上菜都幾快,加上無漏單,good good。
好食放題

食咗炸雞,炸蠔,燒帶子,炸雞翼,炸榴槤,吾錯!

2019-11-05
  • 芝麻雞翼