餐廳: 金記冰室 (置富南區廣場)
資訊:

2019-09-22 301 瀏覽
今朝約左好朋友食早餐,但系大家都訓得太晏就搞到12點幾先食野。最後就叫左個2個常餐啦朋友仔叫左沙牛面+火腿奄列,超級多牛肉系咩事?! 個火腿奄列連油多一上枱就覺得好吸引,隻碟仲要系熱嫁! 咁樣D野就唔會咁快凍,好貼心啊! 當然油多都系岩岩烘好啦~  上餐超快,我諗每樣野隔左2-3分土就上曬啦~ 可惜個面有D吸水,一定要上左枱就即撈好佢,如果佢吸左少少水再撈就好難啦 而我就叫左個鮮牛面加炒蛋,唔記得叫佢走姜絲啊我的媽 好彩唔多所以拎得走  本身都想叫沙牛面但系諗起好多油就過唔到自己個關,所以轉左做鮮牛面,牛肉都好淋身啊! 比個like! 當然炒蛋都OK啦~ 完全無問題!凍奶茶都系唔少得既,亦都系正正常常 可惜價錢有D貴,同早餐相比貴左成11-12蚊,埋單一個常餐都要50+就有D貴啦

朋友仔叫左沙牛面+火腿奄列,超級多牛肉系咩事?!

而我就叫左個鮮牛面加炒蛋,唔記得叫佢走姜絲啊我的媽
好彩唔多所以拎得走

當然炒蛋都OK啦~ 完全無問題!

凍奶茶都系唔少得既,亦都系正正常常

2019-09-22