2020-05-30 19316 瀏覽
開咗咁耐,終於有機會嚟食啦!主要想食芝士蛋糕,所以今晚四個人叫咗三個小食,+3個芝士蛋糕😂⭐️芝樂坊粟米片上面有好多芝士,一對牛油果醬,一對酸忌廉等等賣相相當吸引,而且份量相當大,4個人最後都食唔晒😂⭐️水牛城香辣雞翼呢度嘅水牛城醬汁真係比較難,而且係酸啲嘅,我可以配埋芝士醬食,仲有西芹條都好似足美國嘅餐廳!⭐️香脆蟹肉球份量比想像中細,不過一咬落口真係食到絲絲蟹肉都唔錯嘅!⭐️話明係Cheesecake Factory 顧名思義就梗係有好多款蛋糕揀啦!我哋一共叫咗三款蛋糕🍰每一款上面都會跟埋忌廉。⭐️Godiva 朱古力芝士蛋糕超濃郁嘅朱古力味,配埋朱古力慕絲,好食呢😋⭐️無敵紅絲絨芝士蛋糕我覺得三個之中呢個最好食,紅絲絨蛋糕佔嘅比例雖然比較細,但係佢係十分之軟綿綿!外面充滿忌廉芝士糖霜😋⭐️芒果青檸芝士蛋糕呢個嘅芝士比例最重,所以我哋都食唔晒會比較漏佢仲有勁多款蛋糕,都好想試,不過由於差唔多全部野都有芝士,所以會食到好漏,好快飽!適合多人聚會,大家share可以試多幾樣食物。餐廳嘅裝修亦都好有美國風格坐得好舒服!
開咗咁耐,終於有機會嚟食啦!
⭐️芝樂坊粟米片

⭐️水牛城香辣雞翼

⭐️香脆蟹肉球
份量比想像中細,不過一咬落口真係食到絲絲蟹肉都唔錯嘅!

我哋一共叫咗三款蛋糕🍰
每一款上面都會跟埋忌廉。

⭐️Godiva 朱古力芝士蛋糕
超濃郁嘅朱古力味,配埋朱古力慕絲,好食呢😋

⭐️無敵紅絲絨芝士蛋糕

⭐️芒果青檸芝士蛋糕
呢個嘅芝士比例最重,所以我哋都食唔晒會比較漏

適合多人聚會,大家share可以試多幾樣食物。
餐廳嘅裝修亦都好有美國風格坐得好舒服!
  • 無敵紅絲絨芝士蛋糕