2020-03-12 144 瀏覽
今日同個朋友揀咗間靜啲嘅餐廳食飯,一入到去,其實佢都係bar 嘅setting,有bar枱,有得掟鏢又有位俾你玩酒game,都算唔錯。餐廳再入啲就有個位係有枱俾人食飯,有好舒服嘅sofa坐,燈光暗得黎唔會覺得佢污糟,反而覺得好chill😎Beer Battered Fries 🍟 $78依個價錢黎講份量都算多,幼細薯條但可以炸到脆得黎唔油,仲有黑松露醬/茄汁點。黑松露醬好香,正呀😇King Prawns Linguine 🦐🍝 $258一黎到係有啲失望,個賣相係好好,不過個份量就真係有啲少😟大蝦得兩隻,不過肉質係好彈牙嘅👍🏻個意份醬都食唔出係龍蝦汁,似係忌廉汁多啲😹不過就好creamy 嘅。Roasted spanish suckling pig 🐷 $278依個乳豬仔都知係要油先好食嘅,但係佢就真係又肥膏咗少少,一啖咬落去啲油同好嫩嘅肉交織嘅感覺係正嘅,同埋個皮燒得夠脆,不過食多幾件就會覺得膩🤭雖然依間餐廳價錢都唔係特別平,不過環境真係好舒服,又可以飲下酒chill 下傾下偈,都值得黎嘅💛同埋最梗要係支持黃色經濟圈😛🌟🌟🌟🌟🌟價錢:3.5/5味道:4/

Beer Battered Fries 🍟 $78

King Prawns Linguine 🦐🍝 $258