2014-06-03 3763 瀏覽
好中意去cafe既我,唔單止要環境舒服,食物都唔可以差!呢間Fiat Caffe, 好受歡迎,定位都唔一定有vacancy,睇你好唔好彩。同2 個朋友book左呢度,去到要等10-15分鐘。餐廳座位係要行上一層,感覺好似幾特別。一行到上去,哇!! 車呀!!! 好大架車就甘停係度。燒烤雞肉沙律  先叫個健康salad,開開胃口。d 番茄同菜都好新鮮,配搭雞肉,感覺唔會太飽。芝士煙肉焗薯皮  好味道既potato skin呀!皮脆口,potato 溫度唔太熱,放入口剛好,被秒殺了XDMushroom Truffle with Trofie 之後2 個main course 都叫左pasta,叫個素食d balance返呢餐飯既卡路里。trofie 好cute, 口感彈牙有咬口, 松露香味唔會太重 。值得一試。香草白汁雞肉闊條麵  已經開始感覺到飽飽地了,再來的白汁pasta 好似有點食唔曬。但個雞肉係整得好味道的,唔會有雪藏 / 冰鮮既味道。下次同朋友chitchat , 不妨可以考慮Fiat Caffe =]
好中意去cafe既我,唔單止要環境舒服,食物都唔可以差!
同2 個朋友book左呢度,去到要等10-15分鐘。
燒烤雞肉沙律
芝士煙肉焗薯皮
Mushroom Truffle with Trofie
香草白汁雞肉闊條麵

2014-05-19
  • Mushroom Truffle with Trofie
  • 芝士煙肉焗薯皮