今日同家姐同朋友一齊放題 本身諗住去另一間係附近既大xx既 點知等位要由7點等到8點半 我地即刻行去搵第二間連價錢都未認真睇 我地就行左去呢間叫御滿屋日式放題 點知完全唔洗等位 我地都廢時再搵 就入左去其實之前都聽過人地講呢間唔錯 今次竟然誤打誤撞比我地試到xd咁我地一黎見餐牌就已經喪叫 見到想食既都係亂剔既狀態 鬼叫係放題咩🤣一黎係刺身同壽司刺身係好正既認真 叫左兩大盤 兩次既質素都好高 唔會愈黎愈縮水 因為有d放題真係第一次黎好靚好大件好新鮮 之後個d就差勁遠不過留意到有少少血水仲係刺身上面 但都無減我既食慾😝😝😝至於壽司個人認為差d啦佢d壽司飯係凍既個人鍾意壽司飯有微溫既感覺 飯要軟糯既口感另外食左牛肉壽司 我鍾意咀嚼食物既關係 對於口感要求比較高自問就真係對牛肉壽司0好感 因為我咬左勁耐都咬唔爛 最後係要吐左出黎既但我d fd都話ok唔差既相比起食過既放題餐廳 壽司就真係失色左d 同埋卷物既款式同味道少d同無咩特色 好多都係配芝士或者芒果不過有個要推薦 就係燒蕃薯粒呢個一食就覺得超好食唔會乾身 食落係仲好香甜個皮唔會燒到硬曬係食過最好食既蕃薯粒👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 然後仲有個炸

一黎係刺身壽司

然後仲有個炸香芋球
我覺得都好食既
偏甜既 但仲會食到好有香芋味
唔多食炸野既我都想encore

仲有佢既飲品竟然有支裝350ml既解茶 消滯一流 個人認為好正

其他都不過不失啦
總括黎講 刺身好正 呢個係大賣點