2022-11-15 92 瀏覽
平時好少食東南亞菜式,但呢間真係好好食!!所以朋友生日都決定食呢間慶祝🥰我地有提早book佐位先,去到就可以直接入座👍🏻仲買佐個生日蛋糕諗住食完野就食,切餅費係$50,好合理唔算貴👍🏻我地一行三人總共叫佐三道菜,串燒沙爹 (雞肉/牛肉/豬肉) 六串,、炭燒豬頸肉同印度薄餅,份量雖然唔多,但係加埋個蛋糕就啱啱好😋😋串燒沙爹係必叫!!燒得好好🥰個沙爹醬都好正,豬頸肉冇得輸,香脆彈牙🥰薄餅加埋啲醬料,味道好夾,好喜歡😍😍當晚都好多人慶祝生日,呢個餐廳好特別既係啲職員會突然播好大聲既生日歌,大聲到成間餐廳都聽到😂😂原本諗住俾朋友驚喜,但每次播生日歌朋友都嚇一嚇以為到佢😂但有少少唔滿意既係,有個職員無啦啦行過來當住我地包括主角問,「你地係咪有個蛋糕要係度食?」😅 真係非常之掃興,如果佢地識做啲就好啦😅好彩朋友都開心既有生日蛋糕食~整體來講環境、食物質素都算幾好,只係個別職員的小問題,下次都係會再幫襯👍🏻
2022-11-11
15 分鐘 (堂食)