2021-10-07 497 瀏覽
黎到南豐紗廠係文青打卡點,當然要去埋cafe打埋卡😉位於3樓既labels cafe食物款款都好有特色好靚,打卡影相一定無得輸🥰為食餐單: 大沙律🥗叫完野食好快就已經捧上一大盤沙律,蕃茄仔同沙律菜加埋沙律醋酸酸地好清新又開胃😋龍蝦汁鳳尾蝦闊麵Fettuccine with Prawns in Lobster Sauce🍝 $118蝦隻隻都好大隻又爽口仲要好入味😋加埋濃郁龍蝦汁既加持,絕對好香好味啊😋闊麵口感一流😉中東式羊肉薄餅Lamb Kebab Pizza with Onions🍕 $12810吋size既薄餅分開4份,每份都好多料,啖啖都好滿足🥰羊肉唔會羶好香,加埋蕃茄、洋蔥、香草、芝士等配料,依個薄餅真係好正😋特濃朱古力心太軟Chocolate Molten Lava Cake🍮 $88依個dessert絕對係igable😍一上枱我都好興奮,係咁影相😍我覺得生日壽星黎依度可以自己戴個生日帽,同依個dessert一齊影相,好有birthday feel呢😍心太軟上面有個雲呢拿雪糕,再上面有個倒掛既雪糕筒,碟上有一d nut碎做裝飾😍心太軟一切開滿滿朱古力流出,加埋雪糕一齊食好好味,

為食餐單:
大沙律🥗

依個dessert絕對係igable😍一上枱我都好興奮,係咁影相😍我覺得生日壽星黎依度可以自己戴個生日帽,同依個dessert一齊影相,好有birthday feel呢😍心太軟上面有個雲呢拿雪糕,再上面有個倒掛既雪糕筒,碟上有一d nut碎做裝飾😍心太軟一切開滿滿朱古力流出,加埋雪糕一齊食好好味,雪糕筒好香脆,加少少雪糕一齊食又食,就咁食都好好味啊😋

玫瑰花rose cake🌹 $48

玫瑰花外型既cake,又係打卡必叫😍切開入面有滿滿既士多啤梨mousee,好滑好香甜士多啤梨味,底下有鬆軟雲呢拿海綿蛋糕,最入面就有玫瑰味既jelly🥰成個cake好有層次,由外靚到內😍

晨曦蜜桃乳酪特飲Sunrise Punch🍹 $58

喜歡蜜桃既一定要試依杯🍑特飲上已經有一大舊香甜蜜桃,蜜桃汁好好味,加埋乳酪,好match🥰

暮色什果賓治Sunset Punch🍹 $58

由莓、香橙、菠蘿汁調成既特飲,中間有椰子jelly,好有咬口又香椰子味,飲落酸甜適中,加左sprite有汽既飲品特別chill🥰
2021-09-30
  • rose cake